VÄLKOMMEN TILL TREKFEST! FYNDA DIN NYA TREK TILL ETT KANONPRIS UNDER HELA APRIL MÅNAD


​​​​​​​Världens bästa cyklar kommer bara från en av världens bästa cykeltillverkare.

Varje Trek har byggts för att ge dig bästa tänkbara kvalitet när du cyklar, och varje modell omfattas av vår historia av prestanda, hållbarhet och exakt teknik.

Här hittar du din nästa favoritcykel, oavsett om du letar efter en terrängslukande MTB-cykel, en blixtsnabb landsvägscykel eller en snygg City-cykel.

Välkommen in till butiken för att provköra redan idag. Skulle du sakna en viss modell - så beställer vi hem den till dig!

När du köper en Trek hos Stampens cykel så ingår alltid livstids fri service ​​​​​​​vilket säkertställer ett

problemfritt ägande alla dagar om året!


Spana in fler modeller och tillbehör här!

KÖP UR BUTIK


​​​​​​​Från Stampens Cykel kommer alla cyklar färdigmonterade och kontrollerade av våra tekniker. Montering sker alltid från en detaljerad lista med kontrollpunkter som åtdragningsmoment till check av ekrar och lyftryck i däck.

Vid leverans från vår butik i Alingsås ingår alltid ett trevligt bemötande, en kopp kaffe och en möjlighet till en rundtur i vår stora butik. Hos oss finns nåt för hela familjen!

KÖP PÅ DISTANS


Köper du din nya Trek på distans via vår Blocketbutik eller mejl så gör vi alltid vårt bästa för att krydda just din upplevelse som kund. Din nya Trek kommer monteras upp, checkas av och sedan packas ner varsamt med massa skönt packmaterial som skyddar din nya älskling!

Efter det hämtar fraktbolaget upp in stor härlig kartong med ett innehåll redo för många härliga och spännande mil