DET HAR ALDRIG VARIT SÅ ENKELT

LEASA EN CYKEL
Miljön blir viktigare för människor och allt fler vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid. Att välja cykel framför bilen när du pendlar till jobbet är ett bra alternativ till förmån för miljö och hälsa. Förutom att det minskar utsläppen får du regelbunden vardagsmotion, frisk luft och sparar pengar på uteblivna parkeringsavgifter och bränsle. Pendling till jobbet med cykel är inte bara en effektiv och kostnadseffektiv form av transport, det är också en stor hjälp för miljön. Genom att välja att cykla till jobbet i stället för att köra bil eller ta bussen minskar du ditt koldioxidutsläpp och bidrar till en grönare framtid.

BRA FÖR BÅDE DIG OCH FÖRETAGET

LEASA EN CYKEL
Genom vårt samarbete med Lease a Bike kan vi erbjuda hela vårt breda sortiment av cyklar som förmånscyklar. Förmånscykel är en leasinglösning där du betalar via din bruttolön. Att leasa en lcykel är en möjlighet för både arbetsgivare och anställda att erbjuda ett värdefullt mervärde som är relevant. Genom att leasa en cykel så skapar ni en positiv arbetsmiljö som både företag och arbetstagare tjänar på och bidrar till en hållbar framtid!
En konstnadsneutral förmånslösning för företaget.

REGRISTRERA DIG HÄR!

ATT LEASA EN CYKEL HAR ALDRIG VART ENKLARE
Första steget till en cyklande arbetsplats är att regristrera bolaget hos Lease a Bike. Klicka på knappen nedan för att regristrera ditt företag.

REDAN REGRISTRERAD?

ATT LEASA EN CYKEL HAR ALDRIG VART ENKLARE
Din arbetsgivare har nu regristrerat sig hos business bike 
Nu är det dags att att välja cykel och be om offert.

FYRA FÖRDELAR MED ATT LEASA EN CYKEL

1. Genom att leasa cykel så dras kostnaden på din lön före skatt som ett bruttlöneavdrag. Det gör att du kan spara upp till 50 procent av investeringen jämfört med att köpa samma cykel privat.

2. Heltäckande försäkring När du leasar en elcykel får du alltid med en heltäckande försäkring så du kan känna dig helt trygg med din investering.

3. Köp ut elcykeln efter leasingperioden eller lämna tillbaka den Leasingperioden sträcker sig över 36 månader och när perioden är slut kan du själv välja att köpa loss elcykeln till marknadsvärde, där 20 procent av nyvärdet är ett riktpris för en 3 år gammal förmånscykel. Om du inte önskar behålla cykeln så kan du lämna tillbaka den till Lease a bike.

4. Kostnadsneutralt för arbetsgivaren. Eftersom den anställde finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag blir det som arbetsgivare 100 procent kostnadsneutralt.

VILL DU VETA MER?

Det finns ofta många frågor om hur det fungerar i detalj. 
Vi bokar gärna ett möte med dig, håller en presentation och förklarar
upplägget mer på djupet samt svarar på alla dina funderingar. 
Klicka på knappen nedan för att boka ett möte.

SE VAD DIN DRÖMCYKEL KOSTAR DIG

Nedan finner du en kalkylator som räknar ut exata månadskostnaden på just din drömcykel!


Företag som är anslutna till Leasa a Bike via StampensCykel


GRÄSTORP